Pixel-in-Beijing-by-SAKO-Architects-Asian-Interior-Design
Pixel in Beijing by SAKO Architects

Architects: SAKO Architects
Project Team: Keiichiro Sako, Ariyo Mogami, Ken-ichi Kurimoto
Project Area: 4,800 sqm
Project Year: 2009
Photographs: Misae Hiromatsu

Pixel-in-Beijing-by-SAKO-Architects-Asian-Interior-Design  Pixel in Beijing by SAKO Architects Pixel in Beijing by SAKO Architects Asian Interior Design

The Concept of Comprehensive Renovational “Pixel “ modelhouse. The modelhouse of high-rise residential building with sale centre to be in accordance with Skip-Floor Dwelling House’s buildings for ten thousand households.

Pixel-in-Beijing-by-SAKO-Architects-Asian-Interior-Design  Pixel in Beijing by SAKO Architects Pixel in Beijing by SAKO Architects Asian Interior Design 2

“Pixel”concept flexibly apply to many parts of interior and outerior decoration. Ceiling filled with paper lighting carry out the impact of the same kind of facilities.

Pixel-in-Beijing-by-SAKO-Architects-Asian-Interior-Design  Pixel in Beijing by SAKO Architects Pixel in Beijing by SAKO Architects Asian Interior Design 4

Modelhouses divide into four types of different themes such as “POP”.

Pixel-in-Beijing-by-SAKO-Architects-Asian-Interior-Design  Pixel in Beijing by SAKO Architects Pixel in Beijing by SAKO Architects Asian Interior Design 3

The Concept of “Pixel” Sales Center in .

The “pixel”sales centre developed overall “cell” concept of “Pixel in Beijing” on the basis of former sales centre.

Pixel-in-Beijing-by-SAKO-Architects-Asian-Interior-Design  Pixel in Beijing by SAKO Architects Pixel in Beijing by SAKO Architects Asian Interior Design 5

Appearance
The appearace was formed of many separate tubes accumulated. It is consisting of four kinds of white, light grey, the dark gray and black tubes .To overlappe and accumulate so as to produce bump sense.

Sales center hall
Sales centre hall is a very important part of sales centre used as the whole project sale centre, including negotiation room ,guest rooms and so on. The hall ,including enternce hall ,seeks to pursue a sense of luxury and dynamic space to match negotiation room.

Interior decoration also developed the cell concept. The wall accumulate different length and gloss wooden cases,400 *400 mm2, to get bump and layer sense. The roof is created by 400*400 mm2 droped tubular lightings. Its borders are made of japanese paper.Then the ground integrate outdoor and indoor ,integrate outside landscape to indour.